دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

برگزاری آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه هرمزگان

در آیینی با حضور دکتر محمدصادقی رئیس دانشگاه هرمزگان و به مناسبت نکوداشت هفته‌ دفاع مقدس جمعی از اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان با غبارروبی مزار شهدای گمنام و تقدیر از رزمندگان و ایثارگران دانشگاه با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس و حضرت امام خمینی (ره) بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدصادقی در این آیین که در مسجد باقرالعلوم دانشگاه هرمزگان برگزار شد آرامش امروز جامعه را مرهون رشادت‌ و ازخودگذشتگی شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس دانست.
وی افزود: آنان با حضور در سنگر مبارزه با دشمن بعثی با نثار خونشان از خاک وطن پاسداری کردند تا امروز جوانان کشورمان بتوانند در سنگر علم و دانش به تحصیل بپردازند.
گفتنی است ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه توسط دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان از دیگر برنامه‌های جانبی این آیین بود.

کانال اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه هرمزگان