معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

EnAr ورود 0

اطلاعیه پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد پردیس قشم وابسته به دانشگاه هرمزگان (سال تحصیلی 1402-1401)

پرديس قشم دانشگاه هرمزگان بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فناوری و با هدف تربيت نيروی انساني متخصص، از طریق آزمون اختصاصی (مصاحبه)، برای سال تحصيلي 1402-1401 در مقطع کارشناسي ارشد رشته-گرایشهای زیر دانشجومي پذيرد:
  • مهندسی عمران گرایش سازه های دریایی
  • مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی
  • زبان و ادبیات فارسی
  • علوم و مهندسی شیلات گرایش بوم شناسی آبزیان
  • مدیریت و كنترل بیابان
  • علوم و مهندسی آبخیز گرایش مدیریت حوزه‌های آبخیز
  • علوم و مهندسی آبخیز گرایش حفاظت آب و خاک
  • مشاوره گرایش مشاوره خانواده
  • مدیریت کسب و کار گرایش استراتژی
  • سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی گرایش سیستم اطلاعات جغرافیایی
  • طبیعت گردی گرایش اکوتوریسم
  • علوم دریایی و اقیانوسی گرایش اقيانوس شناسي فيزيكي
  • ریاضیات و کاربردها گرایش آنالیر
  • ریاضیات و کاربردها گرایش هندسه (توپولوژی)
  • ریاضیات و کاربردها گرایش جبر

شرایط عمومی

1- تابعيت جمهوری اسلامي ايران.

2- نداشتن سوء پيشينه کيفری به تشخيص مراجع ذی صلاح.

3- نداشتن منع قانوني ادامه تحصيل از لحاظ خدمت وظيفه عمومي.

4- داشتن سلامت جسماني متناسب با رشتۀ مورد تقاضا (مطابق با دفترچه راهنمای آزمون کارشناسي ارشد سال 1401)

شرایط اختصاصی

1- دارا بودن مدرك رسمي کارشناسي اعم از دانشگاه های داخل يا خارج مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوری يا وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکي.

2- داشتن حداقل ميانگين معدل کل 12 از 20 در مقطع کارشناسي.

3-  ارزيابي سوابق تحصيلي، علمي و پژوهشي متقاضي و کسب حداقل امتياز لازم در آزمون اختصاصی(مصاحبه).

وضعیت نظام وظیفه

1- دارا بودن کارت پايان خدمت نظام وظيفه، معافيت دائم يا معافيت تحصيلي (برای آقایان)

تذکر: طبق ضوابط و مقررات نظام وظیفه، اعطای معافيت تحصيلي به مشموليني که دارای غيبت و يا فرصت اعزام به خدمت آنان به پايان رسيده است، امکان پذير نمی باشد.

ویژگیهاي دوره

1- اعتبار مدرك دانش آموختگي پرديس بين المللي قشم، همانند اعتبار مدرك رسمي دانشگاه هرمزگان است.

2- محل تحصيل در پرديس بين المللي قشم واقع در جزيره قشم مي باشد.

3- دانشگاه هيچ تعهدی برای تامين خوابگاه ندارد.

4- انتقالي يا مهماني پذيرفته شدگان اين پرديس به دانشگاه هرمزگان یا دانشگاه های دیگر، ممنوع است.

شهریه دوره

1- شهريه تحصيلي دوره بر اساس مصوبه هيأت امنای دانشگاه محاسبه مي شود.

2- مبلغ شهريه تعيين شده، شامل هزينه های خوابگاه، اياب و ذهاب، بيمه، تغذيه و ... نمي شود.

3- در صورت انصراف دانشجو، شهريه های واريز شده به هيچ عنوان مسترد نخواهد شد.

مدارك لازم جهت بررسی پرونده

داوطلبان محترم جهت شرکت در آزمون اختصاصی مقطع کارشناسي ارشد پرديس قشم دانشگاه هرمزگان، لازم است از تاریخ 19 الی 31 شهریور سال 1401، مدارک و مستندات زیر را در قالب یک فایل فشرده (با پسوند zip  یا rar) به پست الکترونیکی graduate@hormozgan.ac.ir  ایمیل نمایند.

1- فرم اطلاعات فردی (فرم پیوست)

2- تصویر گواهي پايان تحصيلات مقطع کارشناسي (با ذکر معدل) یا گواهي اشتغال به تحصيل مبني بر دانش آموختگي تا تاريخ 31/06/1401 با ذکر معدل (برای دانشجویان سال آخر کارشناسی)

3- تصویر فیش واریزی به مبلغ 1850000 ریال( صدو هشتاد و پنج هزار تومان) بابت بررسی مدارک و شرکت در آزمون اختصاصی (مصاحبه) به ازای هر رشته گرایش

شماره حساب IR68-0100-0040-0109-4903-0253-22

کد شناسه (الزامی):  352094962122800000000007007775

تذکر 1: در زمان واریز وجه، درج کد شناسه در فیش واریزی الزامی است. ضمنا وجه پرداختي در صورت انصراف يا عدم پذيرش مسترد نمي گردد.

تذکر 2: کليه مدارك و مستندات مندرج در این اطلاعیه می بایست در مهلت مقرر از طربق ایمیل ارسال شود. مدارکي که خارج از مهلت مقرر ارائه شوند، ترتيب اثر داده نخواهد شد.

تذکر 3: نقص مدرك، ارسال مدارك غير مرتبط، يا وجود هر گونه مغايرت در مدارك ارسالی، در هر مرحله از پذيرش يا تحصيل، منجر به لغو قبولي شده و شهريه پرداختي، مسترد نمی گردد.

نحوه پذیرش

1- پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد از طريق آزمون اختصاصی(مصاحبه)، بررسي سوابق تحصيلي، پژوهشي، افتخارات علمي و کسب حداقل امتياز لازم خواهد بود.

2- زمان بررسی مدارک، مصاحبه، اعلام نتایج و شروع کلاسها در اطلاعیه های جداگانه اعلام خواهد شد. تمام اطلاعیه های مربوط به پذیرش و نتایج تنها از طریق وب سایت دانشگاه هرمزگان اعلام خواهد شد.
3- شرکت داوطلبان در جلسه مصاحبه و بر اساس زمان بندی اعلام شده الزامی است.
در صورت عدم مراجعه داوطلب برای شرکت در جلسه مصاحبه در موعد مقرر و اظهار بی اطلاعی از اطلاعیه های منتشر شده در وب سایت دانشگاه هرمزگان (درخصوص زمان و نحوه انجام مصاحبه)، زمان مصاحبه تمدید نخواهد شد.

4-  ورود هر يک از داوطلبان در مراحل مختلف آزمون، حقي برای پذيرش آنان ايجاد نمي کند.

توجه مهم

1- بر اساس مقررات تحصيل همزمان در دو رشته/ مقطع ممنوع است.

2- مسئوليت صحت تمامي مدارك ارائه شده بر عهده داوطلب مي باشد.

3- ارائه کليه مستندات لازم ( تصوير و اصل مدارك تحصيلي، ريزنمرات و واريز شهريه تحصيلي ) پس از اعلام نتيجه نهايي و پذيرش دانشجو، الزامي است.

4- شروع به تحصيل و ثبت نام پذيرفته شده به صورت مشروط بوده و قطعي شدن آن منوط به تائيد صلاحيت عمومي از سوی هيأت مرکزی گزينش دانشجو است.

تبصره: چنانچه فرد پذيرفته شده به تشخيص دانشگاه، دارای شرايط و ضوابط پذيرش شناخته نشود، در هر مرحله از تحصيل که باشد قبولي وی، کان لم يکن خواهد شد.

5- داوطلبان مجاز به انتخاب و ثبت نام در يک يا چند رشته در پرديس بين المللي قشم مي باشند. در صورت قبولي نهايي داوطلب در بيش از يک رشته، ثبت نام نهايي بر اساس انتخاب وی صرفاً در يک رشته، امکان پذير است.

6- برگزاری کلاس ها و ادامه تحصيل در هر يک از رشته های مورد پذيرش، منوط به حد نصاب رسيدن تعداد دانشجويان در آن رشته برابر مصوبات دانشگاه است. صرفاً در صورت عدم تشکيل رشته، شهريه داوطلب مسترد و ثبت نام او کان لم يکن تلقي مي شود.

7- پذيرفته شدگان مي بايست حداکثر تا تاريخ 1401/06/31 دانش آموخته مقطع کارشناسی باشند.

8- متقاضيان با مدرك تحصيلي معادل کارشناسي، مجاز به شرکت در اين فراخوان نمي باشند.

برای دریافت فرم اطلاعات آموزشی و علمی لطفا کلیک نمایید.